'Natuurlijk Kapitaal' vragenlijst

Beste,

Het onderzoeksplatform ‘Natuurlijk Kapitaal’ aan de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen (UGent) brengt de expertise en middelen van ongeveer 20 professoren en hun onderzoeksteams samen wat er voor zorgt dat vraagstellingen betreffende inventarisatie, inzichten, beheer en waardebepaling van het natuurlijk kapitaal efficiënt en op geïntegreerde wijze aangepakt kunnen worden.

De sterkte van het platform is dat de academische kennis volledig verweven is met ervaring uit het veld. Het platform beschikt niet alleen over theoretici en fundamentele onderzoekers, maar ook over een pak mensen die letterlijk met hun laarzen in de praktijk staan.

Om de meerwaardecreatie van wetenschappelijke kennis en expertise buiten het wetenschappelijke veld te optimaliseren is nauw overleg met stakeholders zoals de overheid, de industrie en NGO’s noodzakelijk. Daarom willen wij u vragen om deel uit te maken van een stakeholdergroep die advies kan geven over de richting van ons maatschappelijk georiënteerd onderzoek, zodat het maximaal aansluit bij uw noden.

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de stakeholdersmeeting op 15 april om 13:30u.

Ter voorbereiding zouden wij u ook willen vragen om onderstaande vragenlijst in te vullen zodat wij de stakeholdermeeting optimaal kunnen voorbereiden.

Error: Embedded data could not be displayed.

Lees meer over ons onderzoek

Of bekijk onze website.

HOMEFACULTY OF BIOSCIENCE ENGINEERINGCONTACT